Bestellen

Bestellen is eigenlijk heel simpel. Wanneer je klaar bent om de bestelling af te ronden, dan klik je rechtsboven op ‘ga naar kassa’. Je krijgt nu een overzicht van de artikelen die je hebt geselecteerd en via de knop ‘ik wil graag afrekenen’ begint het bestel- en betaalproces. Deze bestaat uit de volgende vier stappen:

1) Het opgeven van de noodzakelijke gegevens, door wel of niet in te loggen;
2) Het invullen van één kortingscode of waardebon, en de mogelijkheid om gebruik te maken van de cadeauservice;
3) Nu krijg je een overzicht van de bestelling en wordt de voorraad voor de laatste keer gecontroleerd. Eventuele wijzigingen kun je nu nog aanbrengen. Ook kun je nu een opmerking plaatsen en aangeven op welke wijze je wilt betalen;
4) De bestelling is nu definitief en bij ons binnengekomen, hartelijk dank daarvoor!

Je gaat na bovenstaande stappen naar de betaalkassa om de betaling af te ronden. Stuit je hierbij op een probleem, laat het ons dan direct even weten via telefoon of e-mail.

Verzendkosten

De verzendkosten zijn € 3,95, ongeacht het aantal artikelen. Dit geldt voor zowel Nederland als België, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Groot-Brittannië, Ierland, Italië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Portugal, Spanje en Zweden. Voor verzending naar overige landen kun je het beste even vóór het bestellen contact opnemen met onze klantenservice.

Bezorgen

Je kunt je bestelling laten bezorgen 

  • Bij u thuis of op het werk

Helaas is het momenteel nog niet mogelijk om zelf de bezorgtijd van uw bestelling te bepalen. Wij werken er hard aan om u deze mogelijkheid in de toekomst aan te bieden.

Betalen

Betalen is mogelijk via:

  • iDEAL
  • Overboeking
  • MasterCard of VISA
  • PayPal
  • MisterCash (België)
  • Op rekening via onze betaalpartner Klarna

Betalingen gaan via de betaalkassa van Buckaroo. Dit betrouwbare en SSL-beveiligde kassasysteem voldoet aan de hoogste veiligheidsnorm voor betalingsverkeer (PCI-DSS).

Raadpleeg voor meer informatie de veelgestelde vragen en onze algemene voorwaarden.