Sparen voor kortingLet op; het inwisselen van spaarpunten zal vervallen per 1 augustus 2018. Tot die tijd kun je je spaarpunten nog inwisselen. Heb je op 1 augustus 2018 nog spaarpunten over, dan komen deze punten te vervallen.

(In plaats van de spaarpunten kun je voortaan profiteren van gratis verzending vanaf € 49,-!)

Olliedollars zijn onze speciale spaarpunten. Heb je een account én ben je ingelogd tijdens het bestellen, dan spaar je bij elke € 25,- aan niet-afgeprijsde artikelen automatisch één Olliedollar. Deze spaarpunten kun je inwisselen bij een nieuwe bestelling, elke spaarpunt is dan € 1,25 waard en vanaf 10 punten (€ 12,50) kun je deze inwisselen (stap 4 van het bestelproces)! 

VOORWAARDEN:

  • Het sparen van Olliedollars is alleen mogelijk wanneer je een account hebt aangemaakt en bij het plaatsen van de bestelling bent ingelogd.
  • Olliedollars van artikelen die je retourneert, worden van het totaal afgetrokken.
  • Olliedollars spaar je alleen over niet-afgeprijsde artikelen en niet over verzendkosten, cadeau- of tegoedbonnen of afgeprijsde artikelen.
  • Heb je een bestelling (deels) betaald met spaarpunten en wil je iets terugsturen? Dan wordt de waarde van het/de artikel(en) eerst in spaarpunten terugbetaald.
  • Heb je je bestelling (deels) betaald met spaarpunten? Dan ontvang je na het retourneren eerst de spaarpunten terug, de rest van de terugbetaling ontvang je op de rekening waarmee je betaald hebt of wordt aangepast op de factuur.
  • Wanneer je een kortingscode gebruikt, dan ontvang je geen spaarpunten op artikelen waarop deze korting geldig is.

 

ACCOUNT AANMAKEN

Om een bestelling te plaatsen is het uiteraard niet verplicht om een account aan te maken, maar om Olliedollars te sparen is dit wel noodzakelijk.
Met een gratis account profiteer je zo van de volgende voordelen:

  • Je spaart automatisch Olliedollars, waarmee je spaart voor de volgende bestelling.
  • Persoonlijke gegevens zoals naam en adres worden automatisch ingevuld door in te loggen, wat het bestelproces versnelt.
  • Je kunt artikelen toevoegen aan je verlanglijstje.
  • Je kunt de status van je bestelling(en) en het aantal gespaarde Olliedollars bijhouden.

Klik hier om direct een gratis account aan te maken!

 

VRAGEN

Heb je naar aanleiding van bovenstaande toch nog een vraag, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. Je kunt ons mailen via het contactformulier,
wij beantwoorden doorgaans tijdens kantoortijden binnen enkele uren. Bellen kan ook, wij zijn bereikbaar op werkdagen van 9:00-17:00 uur op 072-7440056.